Jobba med oss i Göteborg

Morgonpigg och lastbilschaffis? Sväng in till oss!

Sune Jansson Åkeri AB går inte direkt på tomgång och vi behöver utöka vårt oslagbara gäng med en daglots med utgångspunkt i Göteborg.

Är det kanske du som känner ett svårtyglat kli i fingrarna efter att greppa ratten och ge dig ut på vägarna?

Kort om tjänsten

Sune Jansson Åkeri AB bedriver åkeriverksamhet med huvudkontor i Uddevalla. Vi har även ytterligare fyra placeringsorter runt om i landet, vilka är placerade i: Göteborg, Kristianstad, Norrköping samt Karlstad.  Vi kör i huvudsak inrikes linjetrafik för DB Schenker med inriktning på transport av stycke- och partigods.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. (Heltid 100%) – med sedvanlig provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifterna innebär att köra lotsning under dagtid, både lastning och lossning av styckegods på terminal ingår. Arbetstiden är förlagd med 10 h arbetspass kl 05-16, fyra dagar i veckan. Tjänsten kan tillsättas omgående och löpande intervjuer kommer ske.

Då arbetet kräver samarbete med kollegor, kundkontakt samt självständigt arbete, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse. Arbetet kräver att du har datorvana, behärskar svenska i tal och skrift samt har fulla behörighet. Tveka inte att skicka in din ansöka idag till oss!

Vad säger kollegorna?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Sune Jansson Åkeri. Så här lät det:

”Kollegorna är allt! Utan dom hade jobbet inte alls varit detsamma. Det är kul att komma till jobbet och jag trivs med det dagliga sociala snacket. Allt blir så mycket enklare!”

”Det är ett intressant och varierande jobb. Ena dagen kan jag ha körningar på landet och nästa dag är jag mitt i Göteborg och kör. Socialt jobb med blandade möten. Bra tider och inga problem att vara ledig!”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Sune Jansson Åkeri AB

Tjänstepension
Friskvårdsbidrag
Julfest varje år
Företaget skänker till cancerfonden
Kollektivavtal
Möjlighet att kombinera arbete och familjeliv
Fina sommargåvor och julklappar

Vem är det vi letar efter?

Inte helt otippat behöver du kunna köra lastbil med släp, och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med vår typ av gods. När vi föreställer oss vår nya kollega ser vi även en plikttrogen, ansvarstagande och lösningsorienterad person framför oss.

Ev. frågor gällande tjänsten och arbetsuppgifterna besvaras av arbetsledare
Per Broman mellan kl. 12:00 – 15:00 på telefon 070-220 21 93.

Följande behörighet krävs för tjänsten:

CE-kort
YKB
ADR
Truckkort
Digitalt förarkort
Om Sune Jansson Åkeri AB

Sune Jansson Åkeri AB erbjuder inrikes godstransporter med hög kvalitet, god service och kompetens samt miljömässigt attraktiva lösningar, för både konventionellt gods och gods som fraktas under kyla eller värme.

Vi vill ge kunderna bästa möjliga service och arbetar med rationella och effektiva lösningar när det gäller samtransporter. Vi har även lagringsverksamhet och omlastning för externa kunder.

Välkommen att söka jobb hos oss    Tillåtna filtyper: doc|docx|jpg|jpeg|png|pdf


    Snabbanslutning