Ett första steg in på arbetsmarknaden

Vill du testa på att jobba som chaufför? Sväng in till oss!

Sune Jansson Åkeri AB är nu på jakt efter sommarpersonal som kan stötta upp vår verksamhet under semesterperioderna 2024 i Uddevalla

Är det kanske du som känner ett svårtyglat kli i fingrarna efter att greppa ratten och ge dig ut på vägarna?

Kort om tjänsten

Nu söker vi kollegor till Uddevalla som kan köra vår budbil, tjänsterna är timanställningar. Vi söker motiverade kollegor som är redo för att anta nya utmaningar. Behovet vi letar efter är arbetskollegor som kan jobba dagtid.

För mer information om arbetstider samt arbetsuppgifter, ber vi er kontakta vår personalansvarig Emma Andersson, mail: emma.andersson@janssonakeri.se

Ta chansen så kanske det är du som blir vår nya kollega. Skicka in din ansöka redan idag till oss!

Sune Jansson Åkeri AB bedriver åkeriverksamhet med huvudkontor i Uddevalla. Vi har även ytterligare fyra placeringsorter runt om i landet, vilka är placerade i: Göteborg, Kristianstad, Norrköping samt Karlstad. Vi kör i huvudsak inrikes linjetrafik för DB Schenker med inriktning på transport av stycke- och partigods.

Vad säger kollegorna?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Sune Jansson Åkeri. Så här lät det:

”Kollegorna är allt! Utan dom hade jobbet inte alls varit detsamma. Det är kul att komma till jobbet och jag trivs med det dagliga sociala snacket. Allt blir så mycket enklare!”

”Det är ett intressant och varierande jobb. Ena dagen kan jag ha körningar på landet och nästa dag är jag mitt i Göteborg och kör. Socialt jobb med blandade möten. Bra tider och inga problem att vara ledig!”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Sune Jansson Åkeri AB

Tjänstepension
Friskvårdsbidrag
Julfest varje år
Företaget skänker till cancerfonden
Kollektivavtal
Möjlighet att kombinera arbete och familjeliv
Fina sommargåvor och julklappar

Vem är det vi letar efter?

Vi letar efter dig som har ett B-kort och är sugen på att testa på yrket som yrkeschaufför.
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med vårt typ av gods. När vi föreställer oss vår nya kollega ser vi även en plikttrogen, ansvarstagande och lösningsorienterad person framför oss.

Vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta vår personalansvariga Emma Andersson

Följande behörighet krävs för tjänsten:

B-kort

Om Sune Jansson Åkeri AB

Sune Jansson Åkeri AB erbjuder inrikes godstransporter med hög kvalitet, god service och kompetens samt miljömässigt attraktiva lösningar, för både konventionellt gods och gods som fraktas under kyla eller värme.

Vi vill ge kunderna bästa möjliga service och arbetar med rationella och effektiva lösningar när det gäller samtransporter. Vi har även lagringsverksamhet och omlastning för externa kunder.

Välkommen att söka jobb hos oss    Tillåtna filtyper: doc|docx|jpg|jpeg|png|pdf


    Snabbanslutning